About us


VISI

Visi kami adalah untuk memberikan pengalaman
rawatan pergigian yang terbaik serta tidak dapat dilupakan dan seterusnya membina hubungan baik dengan pesakit Ia adalah visi kami untuk berusaha mengekalkan senyuman yang sihat setiap pesakit. Untuk memastikan visi ini tercapai Pasukan Pergigian Rose akan sentiasa meningkatkan pengetahuan dalam ilmu rawatan pergigian dalam masa yang sama sentiasa memberi serta berkongsi ilmu-ilmu kesihatan pergigian kepada orang awam terutama pesakit kami.

MISI 

Misi adalah menyediakan rawtan pergigian yang terbaik kepada pesakit kami dan pada masa yang sama, membina hubungan kepercayaan dengan mereka. Kami mempunyai semangat yang tinggi dalam apa jua yang kami lakukan, terutama dalam menyampaikan rawatan yang terbaik kepada pesakit. Serta kami mahu pesakit kami berasa yakin bahawa mereka akan menerima rawatan pergigian yang terbaik.

POLISI KLINIK SWASTA 

Kami komited dalam menyediakan rawatan kesihatan yang terbaik mengikut garis panduan dan peraturan yang di tetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) termasuk dalam hal pengambilan, penyimpanan serta tidak mendedahkan informasi dan data peribadi pesakit.